Romanian Tax, Law & Lobby – sesiune dedicata relatiei dintre business si lobby

Pe 29 martie 2012, Business Review, publicația de afaceri în limba engleză, organizează la Willbrook Platinum București a zecea ediție a celui mai important forum dedicat noutăților din domeniul legal, fiscal și al activității de lobby.

Dedicat unei audiențe selecte, Tax, Law & Lobby atrage în fiecare an peste 100 de participanți, experți financiari, manageri generali ai companiilor de top din piață, consultanți de business, reprezentanți ai organizațiilor de lobby și ai caselor de avocatură precum și numeroși oficiali.

Începând cu ora 12.30, cea de-a treia sesiune a evenimentului este dedicată relației dintre business și lobby.

Aurelian Horja va participa în panelul de invitați în calitate de coautor al studiului “Lobby în România” și al cărții  “Reglementarea activității de lobby. În anticamera influenței” alături de:

- Alexandra Gătej, preşedintele Camerei de Comerţ Americane în România, AmCham România și fost consilier prezidenţial în cadrul Departamentului Mediul de Afaceri Intern şi Internaţional al Administraţiei Prezidenţiale, anterior fiind business developement director Unilever Europa Centrală şi de Est
- Roberto Musneci, Senior Partner, Serban& Musneci Associates
- Adrian Moraru, Director, Institutul pentru Politici Publice

Pentru programul complet si inregistrare, click AICI

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*